Ciclisme de Muntanya

El grup amb més activitat actualment al Centre. Cada setmana es realitzen sortides per el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Serra de l’Obac, coneixent aquest meravellós Parc Natural que ens envolta. També es realitzen sortides de llarga distància, més tècniques i amb més corriols o sortides per simplement gaudir de l’activitat de pedalar.

Sortides en grup

Vivint en un paratge privilegiat com el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Serra de l’Obac, ens permet gaudir d’un entorn natural magnífic i únic, amb patrimoni de pedra seca espectacular com Les Tines de la Vall del Flequer o enormes masies com Puigdoure o El Farell, o racons com L’Espluga o l’Hospital de la Sang. També realitzem sortides per tot l’entorn del Bages i també sortides per aquelles persones que els agradin rutes exigents i amb desnivell.

Si vols saber-ne més: cevilomara@gmail.com

Curses

Des de ja fa uns anys, s’organitza la cursa Criminals i Bandolers, que ens permetrà gaudir de la muntanya amb bones pujades, d’aquelles malparides que fan que la patata peti, i d’unes baixades on l’adrenalina serà la nostra amiga, divertides, ràpides, picades i amb molts KOMs per rebentar. Recordeu la data! Últim cap de setmana de Maig.

Si vols saber-ne més: cevilomara@gmail.com

Ruta

I com a bons aficionats als pedals, des de la web del Ceviro, us compartirem totes aquelles rutes que anem fent pel Parc Natural. Sabeu que hi ha una cova amagada amb unes estalactites espectaculars? o que hi ha una circular que ens porta pel Queixal Foradat per varis corriols? Aquí us deixarem els tracks perquè en gaudiu.

Si vols saber-ne més: cevilomara@gmail.com

Design a site like this with WordPress.com
Per començar