Qui Som?

Qui Som?

El Centre Excursionista El Pont de Vilomara i Rocafort (CEVIRO), tot i que ja te els seus anys, reprèn la seva operativitat després d’un temps sense activitats. Els nous gestors reprenem el projecte que un dia van crear uns amants de la muntanya i n’agafem el relleu amb la mateixa il·lusió i ganes que el primer dia.

Fruit d’aquest canvi, el CEVIRO, que als seus inicis estava només enfocat a l’Alta Muntanya, ara mateix vol reunir a tots aquells amants de totes les modalitats que ens permeten gaudir de la muntanya: córrer, anar amb bicicleta, passejar o ja per als més exigents i sense perdre l’esperit que ens caracteritza, travesses d’alta muntanya i sortides als cims més alts del Pirineu i més enllà.

La principal intenció del CEVIRO és fomentar l’esport i la salut mitjançant el coneixement de la natura, no només del nostre entorn, sinó sortint a fer excursions i rutes organitzades on s’intentarà que sempre hi hagi calendaris per a tots els nivells i modalitats esportives.

Per poder mantenir el CEVIRO el que necessitem son socis i col·laboradors. Si no tenim gent darrera que ens empenyi a realitzar rutes, sortides i cursos, el centre no te cap sentit. Per tot això us animem a fer-vos socis amb nosaltres i a federar-vos en aquell/s esport/s que vulgueu practicar. A la muntanya, seny i seguretat.

Design a site like this with WordPress.com
Per començar