(Punk)Trail

Tot i ser un centre excursionista, molts (sino tots) dels que formen part de l’actual junta, han estat part important de l’organització de la Punktrail. Continuarem encarats a organitzar-ne actes solidaris lligats al trail, siguin el format ja conegut, siguin en formats nous.

Trail

Som un poble amb un envejable paratge per la pràctica del trail. Sortir per la porta i tenir el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i Serra de l’Obac, des de racons propers com Sant Jaume o el Farell que tothom coneix fins a poder passar tot el dia investigant desenes. Centenars de km’s de corriols i camins diferents. Aixecar la vista i tenir Montserrat allà a un cop de cotxe, o de cames!
A l’igual que s’organitzaran sortides en BTT, per que no fer-ho per còrrer?

Curses

Som molts els que de tant en tant ens pengem un dorsal per expremir-nos una mica més. Podem crear una secció a dintre d’aquest bloc on penjar aquelles curses objectiu de cadascú per veure si algun altre s’anima a compartir l’experiència.
O fins i tot per muntar-nos pel nostre compte una Carros de foc, Cavalls del Vent, Estels del sud

Solidaritat

No ho oblidem mai. Sempre ho hem estat els corredors de muntanya. A l’igual que ens sentim realitzats quan ajudem en causes com la Punktrail, quan anem a la muntanya hem de deixar la mínima petjada possible. No embrutar; que quan tornem, no es noti que hi em estat.
Solidaris amb els companys.
Solidaris amb el medi i amb la natura.

Per a més informació cevilomara@gmail.com

Design a site like this with WordPress.com
Per començar